Едно различно изживяване. Думите не стигат, за да се опише това, което представлява плаването - вълнуващо и незабравимо приключение, очарователна природа, заобиколена от вода, комфортно и луксозно настаняване, пълен релакс. За нас плаването е свобода, която всеки ще открие на своето място и ще я помни винаги. Докоснете се веднъж до яхтинга и той несъмнено ще стане част от вашия живот

         Ние сме любители на морето и хубавия живот, и ви каним на гости при нас, където всеки може намери своята възможност да плава, да се обучава на основите в яхтинга с нашия капитан, да се наслади на време за риболов и слънчеви бани, в компанията на дивата природа, кристалните води, средиземноморска кухня и чаша вино. Възползвайте се от нашите достъпни яхт чартър предложения и си подарете една мечта.

           Предупреждение - нашите ваканции водят до пристрастяване. Вие ни посетете с приятна компания, а ние ще се погрижим за останалото - модерна почивка с яхта в древна Гърция, чартъри до самотни острови, забавления, интересен тиймбилдинг, ваканция за цялото семейство, шкипери, морски приключения, плаване и пътешествия, ние ще ви осигурим всичко това и дори повече.
За Нас
Капитани
За връзка с нас: +359 898 452 470
MJcharter
MJcharter
бул.Витоша 10 офис 16,
София, България